2011. július 27., szerda

Mairowitz, David Zane: Kafka másképp - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kafka másképpA könyv listaára: 1890 Ft. Leírás:
Ha valaki Kafka hasonlatait, képeit, parabolikus jeleneteit, önmagára, életére vonatkozó önironikus megjegyzéseit, naplója, levelezése szókimondó részleteit érzékletes rajzokba akarná sűríteni, meglehetősen bizarr gyűjteményt produkálna. Nos, a most megjelent Kafka-képregény pontosan így fest. Ha azt a szót használjuk, groteszk, túl közel állunk a művészet, és túl messze e képregény valódi jellegétől. Ha azt mondjuk, perverz, talán túlzóan minősítünk, de ez utóbbi esetben mégis közelebb járunk az igazsághoz. A mértéktartás, a ki-nem-mondás bölcsessége, a kritikus távolságtartás néha nem árt. E könyvecske összeállítói erre ügyeltek a legkevésbé, így a sokszor érdekes életrajzi adatok, levél- vagy naplórészletek, a Kafka műveiből vett idézetek nem mindig kvadrálnak a hozzájuk fűzött hol didaktikus, hol leegyszerűsítő, hol meg kissé naturalista kommentárokkal. A rajzokra még inkább igaz ez. Azért is fontos mindezt hangsúlyozni, mert az irodalomtörténet már réges rég átrajzolta a jelen kiadványban is tükröződő Kafka-képet. Kafka nem volt túlérzékenyebb, mint sok írótársa, szeretett társaságba járni, órákat elücsörgött a kávéházakban, és ha barátainak felolvasta legfrissebb kéziratait, a társaság rendesen dőlt a nevetéstől. A kiadványt, melyben David Mairowitz szövegeit az ismert underground képregényrajzoló, Robert Crumb fekete-fehér illusztrációi kísérik, elsősorban a képregénygyűjtőknek érdemes ajánlani. ISBN: 963-86450-4-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:55
. Mairowitz, David Zane: Kafka másképp - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése