2011. november 30., szerda

VALÓDI TERM. ÓRIÁSI BRAZÍLIAI SMARAGD ÉKKŐ 237ct!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


***KARÁCSONYI MEGLEPETÉS AUKCIÓ***
***VÁSÁROLJON NAGYKER ÁRON! - MEGLÉVŐ ÁRUKÉSZLET KIÁRUSÍTÁSA KARÁCSONYIG***
***FANTASZTIKUS MÉRET, FORMA, SZÍN ÉS TISZTASÁG - KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT - TOPAAA MINŐSÉG - UTOLSÓ LEHETŐSÉG, UTOLSÓ DARAB***
HAMISÍTATLANUL VALÓDI, 100% TERMÉSZETES, KÁPRÁZATOSAN SZÉP ÉS TISZTA, HATALMAS "MÚZEUMI" MÉRETŰ, OVÁL FAZETTÁLT FŰZÖLD SMARAGD DRÁGAKŐ (OPAK)
(Brazília)
FIGYELEM! NEM FESTETT KVARC ÉS NEM IS SZIMPLA SZÍNEZETT ÁSVÁNY, HANEM VALÓDI OPAK DRÁGAKŐ!!!
MINDEN DRÁGAKÖVÜNK VALÓBAN 100%-BAN TERMÉSZETES VALÓDI DRÁGAKŐ!
A DRÁGAKÖVEK ÉRTÉKE MESSZE MEGHALADJA A SZINTETIKUS KÖVEKÉT, LEGYENEK AZOK BÁRMILYEN TÖKÉLETESEK, NEM BESZÉLVE A GYÓGYÍTÓ HATÁSUKRÓL!!!
AJÁNLJUK GYŰJTEMÉNYBE, ÉKSZERKÉSZÍTÉSHEZ ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN KŐTERAPEUTÁKNAK!
SPIRITUÁLIS ENERGIÁJA HIHETETLENÜL NAGY!
AKI MEGNYERI, BIZTOS LEHET BENNE, HOGY EGY RENDKÍVÜLI KŐ TULAJDONOSA LESZ!
A VILLÁMÁR AZ ÉKKŐ VALÓS FORGALMI ÉRTÉKE!
Minden ékkőhöz Certificate-et (Eredetiségi Tanúsítvány) adunk.
!!! FOTÓGARANCIA!!!
A fotókat saját kezűleg készítettük mesterséges fényben, és valóban az aukció tárgyát képező követ ábrázolják!
Súlya: 237ct (47, 4g)
Mérete: 49x39, 4x17, 2mm
Színe: sötét fűzöld
Formája: ovál fazettált
Tisztasága: opak
Kristályosodása: hexagonális
Mohs-keménysége: 7, 5-8
Csillogása: excellent
Kezelése: növényi olajjal színkezelt
Lelőhelye: Brazília
SMARAGD
„ Egy drágakő a testi-lelki fiatalságért”
A jóság, szépség és igazság utáni törekvést testesíti meg. A smaragd az egyiptomiak köve volt, különösen Kleopátra díszítette és fiatalította kinézetét a legszebb smaragdokkal, mivel azt hitte, Vénusz végtelen szépsége lakik bennük.
A smaragd viselőjénél belső egyensúlyt és jobb kiegyensúlyozottságot eredményez.
Lelki hatásai:
A smaragd viselőjénél belső egyensúlyt és jobb kiegyensúlyozottságot eredményez. A bőr kinézetére nagyon erős fiatalító hatása van és viselőjét elégedettséghez, és több életörömhöz segíti hozzá. Széles látókört és művészi inspirációt biztosít. A jóság, szépség és igazság utáni törekvést testesíti meg.
A smaragd különösen a gyerekek és szüleik közötti kölcsönös kapcsolatot erősíti. A generációs különbségek ellenére több kölcsönös megértést hoz. A nyak környékén viselve erős békítő ereje van a barátság, partnerkapcsolat és a család terén.
Fizikai hatásai:
Aktiválja az öngyógyulási erőket, fiatalít és regenerál. Szklerózis multiplexnél, Parkinson-kórnál, epilepsziánál, szívbetegségeknél, vesezavarnál, diabétesznél, gyomor- és bélproblémáknál, fertőzéseknél, reumánál, köszvénynél, fejfájásnál, gyermekbetegségeknél és szempanaszoknál a smaragdnak kifejezetten jótékony hatása van. A smaragd jól alkalmazható nagyzási hóbortnál, rögeszméknél, paranoiánál, skizofréniánál és üldözési mániánál. Krómtartalmának köszönhetően méregtelenítő, májélénkítő, savtalanító hatása van.
Egyéb jellemzők:
A smaragd valószínűleg a görög „ smaragdos” szó után kapta a nevét, ami annyit jelent, hogy „ minden kövek zöld istennője”. A görögöknél és a rómaiaknál a smaragd ugyanolyan értékes volt, mint a gyémánt. A smaragd az állandóság és a szeretet köve, mely több hűséggel ajándékozza meg a partnerkapcsolatot. A smaragd az egyiptomiak köve is volt, különösen Kleopátra díszítette és fiatalította kinézetét a legszebb smaragdokkal, mivel azt hitte, Vénusz végtelen szépsége lakik bennük. Az inkák és az aztékok gyógyító kőként tisztelték a smaragdot.
NAPI 5 DRÁGAKÖVÜNK VAN 1 FORINTOS LICITEN HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG!
NÉZZE MEG A TÖBBIT IS, NEHOGY LEMARADJON RÓLUK!
AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MINŐSÉGI TERMÉKEINKET, ANGYAL SZOBRAINKAT , FENG SHUI SZIMBÓLUMAINKAT ÉS SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ MANDALÁINKAT !
TOVÁBBÁ SZINTÉN SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
JELENLEGI POSTÁZÁSI FELTÉTELEK
* Az 5000 forint értékig szóló küldeményeket minden esetben elsőbbségi LNK ajánlottan küldjük, melynek összege: 360, -Ft
* Az 5. 000 forintot meghaladó borítékos küldeményt csak értéklevélként postázzuk, melynek Önt terhelő összege 350 forint + az ajánlott levél díja: kb. 700, -Ft
* A 10 ezer forint feletti vásárlás esetében ígéretünkhöz híven az ajánlott postadíjat és a küldemény postai lezárását mi álljuk, így Önnek csak az értékbiztosítás díját kell kifizetnie, ami: 350, -Ft.
* 20. 000 forint feletti vásárlás esetén az értékbiztosított szállítást teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!
(No: L324/240. )



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-14 22:00
. VALÓDI TERM. ÓRIÁSI BRAZÍLIAI SMARAGD ÉKKŐ 237ct!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése