2011. szeptember 26., hétfő

Chevrolet Kalos 1.2 klímával, hitelátvállalással! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Autó havi 20. 450. -HUF-ért!!!!! !!!
Hitelátvállalással ingyen átadó.
Távirányítós centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak elöl, szervókormány és fék, első tulajdonostól, fűthető tükör, garázsban tartott, keveset futott, nem dohányzó, riasztó, rádiós magnó, színezett üveg, utas és vezetőoldali légzsák. 1150 cm-es, ezért a kötelezője Bp. -en B10-ben, középkorúak esetében évi 13000. -HUF!!!!! !!!! Vizsga friss, érv: 2013. 09. 06. -ig.
Szép, megkímélt állapotú, bevizsgálható, sérülés és dohányfüstmentes gépkocsi, kb: 2 millió km-t levezetett profi férfisofőr tulajdona, aki óvatosan bánik vele, szereti, ápolja. 2005. 09. havi. A hitel CHF alapú, viszont a törlesztő fix: 20450. -ft/hó. Hátralévő hónapok száma: cca: 60. Bank: Merkantil. Átvállalás a bankkal egyeztetve, engedélyezve. Kölcsönadásival, ügyvédi, közjegyzői papírral, üzembentartóival sajnos nem működik.
A nyertesnek csak a hitel-átvállalással járó, és az átíratás költségeit kell megfizetnie, cca: 80 e ft.
Szeretném, ha a leütés előtt megfelelően tisztáznánk a felmerülő kérdéseket.
Várom a komoly érdeklődők kérdéseit.
Fentiek tükrében a meggondolatlan licitálásokért negatív értékelést adok!!!
Megtekinteni a Dél-Pesti Kórháznál lehet. Ha valami nem szimpatikus / autó, hitel nem a leírtakkal megegyező /, nem ragaszkodom az adás-vételhez, és természetesen nem jár érte negatív.
Éppen ezért az autó állapotára és az összes fent leírtakra garanciát vállalok.
Fontos!!!
Az autó Bp. -en van, de én külföldön. Tehát megnézni, kipróbálni, az adatokat egyebeket leellenőrizni lehet. Amennyiben minden megfelel a kedves vásárlójelöltnek, csak és  kizárólag
abban az esetben utazom Magyarországra 1-2 napra, tehát megfelelően előkészítve ekkor lehet a banki aláírásokat megtenni.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-10 07:29
. Chevrolet Kalos 1.2 klímával, hitelátvállalással! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése